IN-PRACTIZ
voor Praktisch Juridisch Advies
 

IN-PRACTIZ 

Het juiste adres voor Praktisch Juridisch Advies 


Of het nu gaat om algemeen ondernemingsrecht, contracteren, algemene voorwaarden of meer gespecialiseerde vraagstukken op het gebied van  financieel recht, energierecht (o.a. kleinverbruikersvergunning) of privacywetgeving, u
krijgt altijd een duidelijk en praktisch antwoord op uw vragen. Neem vrijblijvend contact met mij op - dat kan telefonisch via 06 - 15 31 10 69 of maak gebruik van bovenstaand contactformulier- en ik informeer u graag over de mogelijkheden. 


 

Geen eigen jurist in dienst, maar wel juridische werkzaamheden? 
Dan is de jurist-on-demand heel praktisch!


Als u besluit gebruik te maken van de jurist-on-demand  wordt, afhankelijk van uw wensen, direct onder uw aansturing, als lid van een team of als zelfstandig (bedrijfs)jurist gewerkt. Zo is het mogelijk om, zowel eenvoudige als complexe juridische dienstverlening en/of (implementatie)projecten op het gebied van compliance binnen uw organisatie te realiseren zonder dat u zelf een jurist in dienst hebt.Deze werkwijze  geeft u de beschikking over (in-house) assistentie met betrekking tot een wijde range aan diensten. Naast algemene juridische dienstverlening op het gebied van ondernemingsrecht ben ik gespecialiseerd in vraagstukken gerelateerd aan de Financiële- en Energie markten. 


Juridische ondersteuning waar en wanneer u dat wilt, dat is de jurist-on-demand!

Persoonsgegevens verwerken in uw organisatie? Maar alle buzz een beetje beu?

Een externe Privacy Officer (FG) kan u daarbij helpen!


Iedere organisatie heeft te maken met persoonsgegevens. De belangrijkste regels voor de omgang met persoonsgegevens in Nederland zijn vastgelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG). Dat vraagt binnen uw organisatie om beleid, registers en het vastleggen van processen en procedures. Met de expertise van In-Practiz bent en blijft u voldoen aan uw verantwoordingsplicht.


Dankzij onze werkwijze krijgt u grip op uw processen en heeft u niet alleen uw juridische documentatie op orde, maar weet u ook precies welke acties en maatregelen er nodig zijn bij een AVG-verzoek of datalek. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de mogelijkheid om mij als externe FG in te huren.


In-Practiz levert deze dienst aan bedrijven en overheden en is geregistreerd bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Een eigen onderneming starten of juist nadenken over groei?


Als OndernemersCoach help ik u graag verder!

Bij het starten van een eigen onderneming komt heel wat kijken. In- en verkoop, huisvesting, website, en mogelijk zelfs personeel. Aan al deze activiteiten zitten ook juridische aspecten. Denk daarbij aan het opstellen van algemene voorwaarden, contracten afsluiten, maar ook aan het voldoen aan relevante wet- en regelgeving waaronder aspecten met betrekking tot privacy. Hoe pak je dat aan en wat is precies nodig? Daarover kan je sparren met de OndernemersCoach. Interesse?
Maak dan gebruik van het gratis inloopspreekuur van de Juridisch OndernemersCoach. Ik ben iedere dinsdag aanwezig aan Edisonweg 8a in Vlissingen. Aanmelden kan via praktisch@in-practiz.nl


Klik op de link voor een kort introductiefilmpje: https://zigzagzoekt.nl/coaches/brigitte-hendrikse/


 

 

 

In-Practiz is het rechtskundig adviesbureau van Mr. Drs. Brigitte Hendrikse-Troost CCO.
Klik op de LinkedIn-knop voor meer informatie.